You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Welkom bij A. Vierhout, INSTALLATIE & MONTAGEBEDRIJF.

Contact opnemen

meer dan 15 jaar ervaring in installatie en montage

Contact opnemen

Vakmanschap, flexibele werkhouding en VCA gecertificeerd.

Contact opnemen

Over ons

Wij zijn een gerenommeerd installatie- en montagebedrijf, met meer dan 15 jaar ervaring. Drijvende kracht achter ons bedrijf is Aart Vierhout.

A. Vierhout werkt voornamelijk als onderaannemer ( chaletbouw ) maar ook voor particulieren. Doordat we jaren degelijk vakmanschap en een flexibele werkhouding laten zien, hebben we een vaste, loyale, klantenkring opgebouwd. We werken ook samen met andere specialisten in de bouw. Denk hierbij aan metselaars, timmermannen, stukadoors, enz. Een goede onderlinge samenwerking is belangrijk voor een tevreden klant.

Contact opnemen

meer dan

400

CV Ketels aangesloten

meer dan

500

Projecten gerealiseerd

meer dan

10000

m2 tegels geplaatst

meer dan

40000

m2 vloerverwarming aangesloten

Onze diensten

Elektra

Bij elektra kunt u denken aan het aanleggen van groepen, het verleggen van stopcontacten en reparatie bij eventuele storingen.

DAKWERK

A. Vierhout is uw dakwerkspecialist voor nieuwe dakbedekking, reparatie van uw bestaande dak (bv bij lekkages) of regulier onderhoud. Desgewenst wordt ook de aansluiting op de regenpijp en het riool geregeld.

TEGELWERK

U weet vast al hoe u uw badkamer wilt hebben, of uw nieuwe vloer in de hal! Uiteraard wilt u uw mooie tegels vakkundig laten zetten. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor kwalitatief en snel tegelzetwerk.

MONTAGEWERK

Goed montagewerk vraagt vakmanschap en ervaring. Wij hebben alles in huis voor degelijk en betrouwbaar montage- en afbouwwerk. Van het monteren van een garagedeur, tot het monteren en afbouwen van een veranda, alles kan.

LOODGIETERSWERK

Wilt u een vakkundige en betrouwbare aanpak, dan is A. Vierhout hét installatie- en montagebedrijf voor al uw loodgieterswerk. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het vervangen van een kraan, aansluit- en installatiewerk van ketels en boilers, enz.

Vloerverwarming

Ook voor het aanleggen van uw vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. We monteren de vloerverwarming zowel aan cv ketels als aan warmtepompen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 0642727220

Contact opnemen

Contactgegevens

  • Adres
    Braillestraat 17-6, 3846 CP Harderwijk
  • Telefoon
  • E-mail
    info@avierhout.nl

Contact opnemen